Előfizetői tartalom

Így lehetne rövid idő alatt segíteni az energiatermelést

Portfolio
A decentralizált energiatermelési megoldásokról, illetve ezek uniós és hazai szabályozásáról tartott ma előadást Sepsey Balázs, a Kinstellar Budapest partnere, ügyvéd a Portfolio Energy Investment Forum 2022 konferencián. A szakember több olyan lehetőséget is felvázolt, amellyel a szabályozás rövid időn belül serkenthetné a terület fejlődését.

Sepsey három területet emelt ki, ahol a szabályozással proaktívan lehetne támogatni a fejlődést: az aktív felhasználók, az aggregátorok, és az energiaközösségek esetében. Az aktív felhasználó az a piaci szereplő, aki maga is termel energiát saját felhasználásra vagy a rendszerbe való betáplálásra. Esetükben a hálózati csatlakozás jelenti jelenleg az egyik legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés