Előfizetői tartalom

Rég nem látott részvénykibocsátás jön a magyar tőzsdén - Ma megtudhatsz mindent, amit érdemes

Portfolio
A tomboló energiaválság, az elszabaduló rezsiköltségek egyre inkább előtérbe helyezik manapság az energiahatékonysági intézkedéseket, amelynek világszerte nagy nyertese lehet a szigetelőanyag-gyártó szektor. A trendek nagy növekedési potenciállal kecsegtetnek, és a sztoriból a hazai befektetők is kivehetik a részüket a BÉT-en forgó Masterplast részvényeivel. A szigetelőanyag-gyártó vállalat a közelmúltban megemelte eredményvárakozásait, bejelentette, hogy egy új piacra lép be, komoly beruházásokat irányozott elő és októberben nyilvános részvénykibocsátásra készül. Október 4-i ingyenes online klubrendezvényünkön a Masterplast vezetői ismertetik a friss stratégiát és a részvénykibocsátás részleteit, az OTP vezető befektetési stratégája pedig a részvényben rejlő befektetési sztoriról tart előadást. Az előadásokat követően a rendezvény résztvevői feltehetik kérdéseiket a cégvezetőknek.

A 2022. október 4-i online esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az alábbi linken lehet. A Masterplast sztori a tőzsdén! Részvénykibocsátásra...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái