Előfizetői tartalom

Újabb céget vesz meg a 4iG

Portfolio
Médiapiaci kompetenciával bővül a 4iG portfóliója, a vállalat adásvételi megállapodást kötött a Honeycomb csoport többségi, 75 százalékos tulajdonának megvásárlásáról. A Honeycomb rendelkezik a Brisk szoftver és az erre épülő médiatechnológiai platform kizárólagos felhasználási jogával. A Brisk a világ jelenleg egyik legkorszerűbb és legmagasabb fokon automatizált, Magyarországon fejlesztett reklám minőségellenőrző, transzkódoló, és továbbító rendszere.

A 4iG adásvételi megállapodást kötött a Honeycomb Hungary és Central Europe vállalatcsoport 75 százalékos tulajdonrészének megvásárlásáról. A Honeycomb rendelkezik a Brisk szoftver és az erre épülő Brisk médiatechnológiai platform kizárólagos felhasználási jogával. A Brisk magas szintű digitális médiaszolgáltatásokat nyújt Magyarországon és Kelet-Közép-Európa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés