Előfizetői tartalom

Megemeli az energiaárak csökkentését célzó intézkedéscsomagot Szlovénia

MTI
A szlovén parlament csütörtökön megszavazta az energiaárak csökkentését célzó intézkedéscsomag módosítását: a korábbi 40 millió euróról 86 millió euróra emelték a támogatások összegét, amelyből a vállalatok energiaköltségeik 50 százalékát fedezhetik a korábban meghatározott 30 százalék helyett - közölte a szlovén közszolgálati televízió.

Az intézkedéscsomag 80 millió euróval segíti a vállalkozásokat és 6 millió euróval feltőkésíti a Szlovén Vállalkozási Alapot, hogy kölcsönöket biztosítson a likviditási nehézségekkel küzdő szlovén cégeknek, amennyiben arra szükség lesz. A támogatási programba bevonták a mezőgazdasági és halászati ágazatot, valamint azokat az intézményeket, egyesületeket, amelyek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés