Előfizetői tartalom

Ezek a startupok oldják meg Európa gondjait? - A magyarok is bemutatkoztak

Portfolio
Számos energiamegtakarítást, illetve szén-dioxid-csökkenést eredményező technológia, megoldás mutatkozott be a szeptember végén tartott The Business Booster eseményen, közöttük egy magyar csapat is, akik a hőenergia tárolási innovációjukat ismertették. Ezek a közlekedési, megújuló energián alapuló, hulladékkezelési, valamint energiatárolási újdonságok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kontinens elérje a 2050-re kitűzött nettó zéró kibocsátást.

A Lisszabonban tartott kétnapos konferencia és expó szakmai programjáról már beszámoltunk ezekben a cikkekben: Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 30. Egy találkozáson múlik a gyors európai energiaátmenet 2022. 09. 28. Új klímabefektetési alapot indít a spanyol bank és az Innoenergy 2022. 09. 28. Az energiapiaci innovátorokon Európa szeme - Lehetséges egy gyorsabb energiaátmenet?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés