Előfizetői tartalom

Megütötték a Mol részvényeit

Portfolio
Összességében negatív a hangulat a hazai piacokon, miután augusztusban az előzetes adatok szerint 1,3 milliárd euró hiány keletkezett a külkereskedelmi mérlegben. Ennek következtében a forint ismételten történelmi mélypontra süllyedt az euróhoz és a dollárhoz képest is, valamint a hazai eszközök is újból nyomás alá kerültek. A blue chipek közül csak a Magyar Telekom részvényei vannak minimális pluszban a kereskedési idő felénél, a legnagyobb mértékben az elmúlt napok nagy emelkedését követően a Mol papírjai estek.

A kereskedési nap felénél a BUX-index 1 százalékos mínuszban van. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-34297 img").remove(); const chart_34297 = new...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái