Előfizetői tartalom

Kivárásra játszanak a befektetők, óvatos mozgások a tőzsdéken

Portfolio
Továbbra is jellemzően negatív hangulat uralkodik a globális részvénypiacokon, hiszen a magas infláció, a jegybanki szigorítás és a növekedéssel kapcsolatos aggályok dominálják a befektetői hangulatot. Utóbbira egyébként az IMF is rátett egy lapáttal tegnap, hiszen visszavágta a jövő évi növekedési előrejelzését. Összességében tehát a nemzetközi hangulat továbbra is jellemzően negatív, az ázsiai tőzsdék gyengén teljesítettek a szerdai kereskedésben, az európai tőzsdéken pedig vegyes mozgásokat lehetett ma látni. Hasonló a helyzet a tengerentúlon is, ahol a pozitív és a negatív tartomány között ingadoznak a vezető indexek.

2022. október 12. 22:03 Megosztás Alig mozdult Amerika A mai kereskedés során végig mérsékelt elmozdulást mutattak az amerikai indexek. Végül a Dow és a Nasdaq minimális, 0,1%-os esést könyvelt el, míg az S&P 500 0,3%-kal került lejjebb. baha us...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés