Előfizetői tartalom

Vegyes volt a hangulat, mérsékelten emelkedett a magyar tőzsde

Portfolio
Nem igazán alakult ki határozott irány a nemzetközi piacokon a mai kereskedésben, ami részben annak volt betudható, hogy holnap lesz majd a hét talán legjobban várt esemény, ugyanis közzéteszik a szeptemberi amerikai inflációs adatot, ami jelentős mozgásokat hozhat majd, ha eltér a várakozásokról, az erre való tekintette tehát ma inkább kivárásra játszottak a piaci szereplők. Összességében tehát csak mérsékeltek voltak ma az elmozdulások a tőzsdéken, a vezető indexek a pozitív és a negatív tartomány között ingadoztak, és ezzel összhangban a magyar piacon sem volt igazán jelentős a mozgás.

Ma a BUX-index 0,3 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga alatt áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen eső trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés