Előfizetői tartalom

Megint erős számokat hozott a PannErgy

Portfolio
Közzétette a harmadik negyedévre vonatkozó termelési jelentését a PannErgy. Az időjárás a tárgyalt időszakban a 2021-es hasonló időszakhoz és az elmúlt évek átlagához viszonyítva kedvezőbb vállalatcsoport szintű fűtési potenciált képviselt az átlagosnál hűvösebb szeptemberi átlaghőmérsékletek miatt - részben ennek volt köszönhető, hogy kifejezetten erős számokat közölt a vállalat.

A 2022. harmadik negyedéves hőértékesítési adatokat összehasonlítva a historikus évek átlagos azonos időszaki értékeivel megállapítható, hogy a PannErgy a tárgyalt időszakban rekord nagyságú hőértékesítést realizált, a bázisidőszak értékét a 38,9 százalékkal meghaladva. A negyedéves tervértéket szintén felülteljesítette a PannErgy, mintegy 22,9 százalékkal....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés