Előfizetői tartalom

Rekordidő alatt valósította meg az autópálya koncessziós társaság megbízását a Delta Technologies leányvállalata

Portfolio
A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából mindössze egy hónap alatt hajtott végre komplex IT rendszerintegrátori feladatokat a Delta Systems, a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalata. A 2022. szeptember 1-től 1237 km meglévő gyorsforgalmi út üzemeltetését és fenntartását ellátó megbízó a teljes céges informatikai struktúra tervezését és kivitelezését bízta a Delta Systems-re. Az átadást követően a Delta alacsony karbantartási igényű, automatizált rendszerek további kiépítésével járul hozzá a korszerű autópálya-üzemeltetéshez.

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. 2022. augusztusában komplex informatikai alapstruktúra megvalósításával, valamint fizikai kiszolgáló infrastruktúra telepítésével és migrációjával bízta meg a közlekedési informatika piacának meghatározó szereplőjét, a Delta Systems-et, a Delta Technologies 100 százalékos leányvállalatát. A megbízás a Magyar Koncessziós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés