Előfizetői tartalom

Jár a vállveregetés? - Bizonyos vállalatok már közel fele méri a kibocsátását

Portfolio
A szokásos üzletmenet nem csupán megkérdőjeleződött, hanem meg is szűnt. Már csak rövid ideig tudunk tenni a fenntarthatóságért, illetve alakíthatjuk át vállalatainkat, rosszul működő rendszereinket és társadalmunkat. Mire van szükség, hogy ezek a változások megtörténjenek? Hogyan és kik vezethetik ezt a változást? A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) üzleti ebédjén került sor az idén induló Time to Transform 2030 program keretrendszerének bemutatására ezekre a kérdésekre keresve a választ. Az eseményen kiderült az is, hogy megduplázódott a karbonsemlegességet megcélzó vállalatok aránya a szervezet tavalyi felméréséhez képest.

Kőrösi Csaba, az ENSZ Közgyűlésének elnöke online bejelentkezése során elmondta, hogy új vágányra kell terelni a cselekvést: egyszerre kezelni a válságot és a transzformációt megvalósítani. Víz, klíma, energia, élelmiszer, egyenlőtlenségek kihívásait transzformatív módon megoldani, melyhez változásvezetők kellenek. Bevezető gondolataiban Ifj. Chikán Attila, a BCSDH...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái