Előfizetői tartalom

Komoly emelkedéssel zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
Felfelé vették ma az irányt a világ tőzsdéi, Európában erre okot adhat az a fejlemény, hogy Nagy-Britanniában új pénzügyminisztert neveztek ki Jeremy Hunt személyében, aki új gazdasági tervet mutatott be, ami alapján szinte az összes, korábban öszeállított költségvetésben javasolt adócsökkentést eltörlik. Emellett kimondottan pozitív felütéssel indította a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezont a Bank of America a tengerentúlon, ez is fűtheti a mai ralit. Az amerikai indexek egész nap szépen teljesítettek, végül komoly pluszban zártak.

2022. október 17. 22:06 Megosztás Szép nagy pluszok Több jó hír is volt ma (például a Bank of America szép számokat tartalmazó gyorsjelentése, illetve a brit gazdaságpolitikai fordulat), az amerikai indexek komoly emelkedéssel zártak: a Dow Jones...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés