Előfizetői tartalom

Túljegyzéssel zárult a Masterplast részvénykibocsátása, több mint 9 milliárd forintot von be a cég

Sikeres lett a Masterplast részvénykibocsátása – derül ki a vállalat ma reggel közzétett tájékoztatásából. Az új törzsrészvények kibocsátási ára 4100 forint, és 2 249 352 darab részvényt bocsát ki a vállalat, ami azt jelenti, hogy túljegyzésre került sor. Ezzel több mint 9,2 milliárd forintnyi forrást von be a Masterplast, ami a menedzsment által korábban megcélzott 8-10 milliárd forintos sávon belül van.

Túljegyzéssel zárult a Masterplast részvénykibocsátása A Masterplast tájékoztatása szerint a befektetők a nyilvános értékesítés keretein belül az újonnan kibocsátásra kerülő törzsrészvények teljességének átvételére kötelezettségvállaló nyilatkozatot tettek. A 2022. október 5-én indult jegyzésben a lakosság számára a Masterplast maximum 375 ezer darab újonnan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés