Előfizetői tartalom

Válságmenedzsment a magyar cégeknél: így reagáltak a pénzügyi vezetők a sokkokra

Portfolio
Hazai cégek pénzügyi-gazdasági vezetőinek kerekasztalbeszélgetésével zárult a Portfolio mai Future of Finance 2022 konferenciájának tartalmi része, a válságmenedzsmentről, a kockázatok kezeléséről és a finanszírozási kérdésekről szóló beszélgetést Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank Zrt. vezérigazgató-helyettese moderálta.

Miről szólnak most a CFO-k mindennapjai? Kozmáné Dr. Kiss Julianna, a Vajda-Papír Kft. gazdasági igazgatója szerint a válságmenedzsment sok időt vesz el mostanság, hiszen az elmúlt években az energia fókuszon kívül esett, nem kellett energiahiánnyal és magas árakkal szembenézni, most viszont annál inkább. A Vajda-Papír nemcsak feldolgozó- hanem alapanyagtermelő gépekkel is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés