Előfizetői tartalom

Mindenki a digitalizáció felé menekülne, de még azt sem látjuk, mi jön most

Portfolio
Az egyre nehezebb gazdasági helyzet ellenére 3-5 éves időtávon a vállalatvezetők céljai változatlanok, a többség továbbra is optimista – derül ki a KPMG friss globális vezérigazgatói felméréséből, melyet a Portfolio szerdai Budapest Economic Forum konferenciáján mutattak be. A felmérés eredményei kapcsán tartott panelbeszélgetésből pedig az derült ki, hogy szinte minden cégvezető a digitalizációban látja a jövőt, ugyanakkor a bizonytalanságot tükrözi, hogy egyelőre azt is nehéz megmondani, mi áll előttünk a következő hónapokban.

A vállalatvezetők felmérései ma különösen fontosak, amikor ilyen bizonytalanok a gazdasági kilátások – mondta Rózsai Rezső a KPMG vezérigazgatója, aki a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján ismertette a KPMG legújabb globális vezérigazgatói felmérését. A vállalat 1325 globális vezetőt kérdezett meg, és ez alapján az látszik, hogy a recesszió, infláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés