Előfizetői tartalom

Baljós előrejelzés Snapchattől, valósággal földbe döngölték a részvényt

Portfolio
A Snap a szektortársak közül elsőként csütörtök este tette közzé harmadik negyedéves jelentését, az év utolsó negyedévére pedig nem prognosztizált bevételnövekedést az ünnepek miatt jellemzően forgalmas időszak ellenére. A vállalat előrejelzései egyben figyelmeztetésként szolgálnak az olyan szektortársak számára is, mint például a Meta Platforms, a Google, vagy a Pinterest, amely cégek jövő héten számolnak be harmadik negyedéves eredményeikről, és amelyek szintén nagyban függnek a hirdetési bevételektől - írja a Reuters.

Csütörtök este az eredmények publikálását követően több mint 4 milliárd dollárral csökkent a Snap piaci kapitalizációja a kereskedés utáni időszakban: A szeptember 30-án zárult harmadik negyedév bevétele 1,13 milliárd dollár volt, ami 6 százalékos növekedést jelent az előző negyedévhez képest, és alig maradt el az 1,14 milliárd dolláros elemzői várakozástól....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés