Előfizetői tartalom

A világ legismertebb üzletemberei figyelmeztetnek a közeli katasztrófára

Portfolio
A legbefolyásosabb cégvezérek egymás után figyelmeztetnek az amerikai gazdaság állapota miatt. Az évtizedes csúcsokon lévő infláció, az orosz-ukrán háború, valamint a Fed egyre szigorúbb monetáris politikájának együttese pedig a cégvezérek szerint minden bizonnyal elhozhatja a recessziót, a kérdés már csak az, hogy mikor, és meddig tart majd.

Aggasztó számok érkeztek A múlt héten publikált szeptemberi fogyasztói árindex adatok az árak 8,2 százalékos növekedéséről számoltak be az előző év azonos időszakához képest, ami ugyan jobb volt az augusztusi 8,3 százalékos értéknél, de elmaradt az elemzők által várt 8,1 százalékos szinttől. Emellett további aggodalomra adhat okot, hogy az árak augusztusról szeptemberre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés