FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Pluszban zárt az USA

Portfolio
Gazdasági mutatók tekintetében erősen indul a hét, a legfrissebb adatok szerint tovább esett az eurózóna szolgáltatói beszerzési menedzserindexe októberben, ami arra utal, hogy már majdnem biztosra vehető, hogy recesszióba süllyed a kontinens. Európában több helyen is meglepően gyenge konjunktúraadatok érkeztek a hét elején. Az ázsiai tőzsdéken nagy esést láthattunk, a befektetői várakozásokkal ellentétben nem jelentettek be különösebb politikai intézkedéseket a Kínai Kommunista Párt huszadik országos kongresszusán, amely a hétvégén zárult le. A nemzetközi trendekkel ellentétben rossz hangulatban zajlik a kereskedés a magyar tőzsdén, eleinte a kamatstop kibővítésének hírére nagyot esett az OTP részvénye, a délutáni órákban valamelyest csökkent a mínusz. Az amerikai indexek viszont az egész kereskedési nap folyamán pluszban állnak.

2022. október 24. 22:02 Megosztás Pluszos a zárás is Jól sikerült a mai nap az amerikai piacon, a vezető indexek mind emelkedéssel zártak: a Dow 1,3%-os pluszban zárt, 31 500 ponton, az S&P index 1,2%-ot emelkedve 3797 ponton zárt, a Nasdaq 0,9%-ot emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés