Előfizetői tartalom

Fontos minősítést szerzett a Pensum

Portfolio
Megszerezte a szükséges minősítést, így minősített munkaerő-kölcsönzőként folytathatja tevékenységét Pensum Group. A humánerőforrás-szolgáltatások, főként a munkaerő-kölcsönzés terén meghatározó pozíciójú vállalat a lépésnek köszönhetően mostantól harmadik országbeli állampolgárokat, így akár az ázsiai térségből érkező munkavállalókat is alkalmazhat, illetve közvetíthet partnerei felé. Elsőként Vietnámból érkezhetnek azok a munkavállalók, akiket a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett vállalat az új szabályozásnak köszönhetően foglalkoztat.

Tavaly nyáron lépett hatályba az a kormányrendelet, amely megkönnyítette a munkaerőkölcsönzők számára harmadik országokból érkező munkaerő közvetítését. A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Pensum Group az elsők között kezdte meg a tevékenység elindításához szükséges engedélyezési folyamatot, melynek köszönhetően a társaságot október...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés