Előfizetői tartalom

Fontos minősítést szerzett a Pensum

Portfolio
Megszerezte a szükséges minősítést, így minősített munkaerő-kölcsönzőként folytathatja tevékenységét Pensum Group. A humánerőforrás-szolgáltatások, főként a munkaerő-kölcsönzés terén meghatározó pozíciójú vállalat a lépésnek köszönhetően mostantól harmadik országbeli állampolgárokat, így akár az ázsiai térségből érkező munkavállalókat is alkalmazhat, illetve közvetíthet partnerei felé. Elsőként Vietnámból érkezhetnek azok a munkavállalók, akiket a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett vállalat az új szabályozásnak köszönhetően foglalkoztat.

Tavaly nyáron lépett hatályba az a kormányrendelet, amely megkönnyítette a munkaerőkölcsönzők számára harmadik országokból érkező munkaerő közvetítését. A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Pensum Group az elsők között kezdte meg a tevékenység elindításához szükséges engedélyezési folyamatot, melynek köszönhetően a társaságot október...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái