Előfizetői tartalom

Még egy csalódást keltő gyorsjelentés érkezett a techszektorból

Portfolio
Közel 6 százalékot esett a Microsoft árfolyama a zárás utáni kereskedésben azt követően, hogy az amerikai szoftveróriás közzétette harmadik negyedéves gyorsjelentését. Hiába teljesítette felül mind a bevétel, mind az eredmény szintjén az elemzői konszenzust a vállalat, a cloud bevételek elmaradtak a várakozásoktól, és a menedzsment által megfogalmazott prognózisok is csalódást okoztak.

Eddig nem adnak okot túlzott optimizmusra a technológia szektorból érkező negyedéves gyorsjelentések, az Alphabet után a Microsoft is csalódást okozott és az internetes keresőóriáshoz hasonlóan a Microsoft is költségcsökkentési intézkedéseket helyezett kilátásba. A Microsoft harmadik negyedévének főbb számai: A július-szeptemberi időszak bevétele 50,1 milliárd dollár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés