Előfizetői tartalom

Vegyesen zártak az amerikai tőzsdék, szabadesésben volt a Meta

Portfolio
Az EKB 75 bázispontos kamatemelését követően nem tapasztalni nagyobb elmozdulást az európai tőzsdéken, nagyobb elmozdulásokat viszont hozhat a hamarosan, 14.45-kor kezdődő sajtótájékoztató. Amerikában úgy tűnt, hogy a befektetők pesszimistán várják a nyitást a csalódást keltő vállalati gyorsjelentéseket követően, azonban a vártnál jobb GDP adatok publikálását követően a Nasdaq kivételével pluszban nyitottak a vezető részvényindexek. Estefelé viszont csak a Dow mutatott pozitív elmozdulást, a Facebookot fenntartó Meta mintegy negyedét veszítette el értékének egyetlen nap alatt.

2022. október 27. 22:09 Megosztás Csúnya a vége is a Metánál A Dow 0,61%-os pluszban, az S&P 500 ugyanekkora mínuszban zárta a kereskedést. A technológiai részvények a Facebookot fenntartó Meta vezetésével egyértelmű alulteljesítői voltak a csütörtöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés