Előfizetői tartalom

Elon Musk végül mégis megvette a Twittert, ki is rúgta a cég vezetőit

Portfolio
Fordulatokban gazdag, hónapokig tartó huzavona után Elon Musk végül 44 milliárd dollárért megvásárolta a Twittert, ígéretet tett arra, hogy megakadályozza, hogy a Twitter a gyűlölet és a megosztottság platformja legyen, célja, hogy legyőzzék a Twitteren a spamrobotokat, az első lépések között eltávolította a cégtől a vállalat vezetőit, és létszámleépítést hirdetett meg.

Nem egyszerű történet volt a Twitter felvásárlása. Elon Musk április 4-én hozta nyilvánosságra, hogy 9,2 százalékos részesedéssel rendelkezik a vállalatban, így ő a legnagyobb részvényes, ezt követően a világ leggazdagabb embere belépett a Twitter igazgatótanácsába, hogy aztán az utolsó pillanatban visszalépjen, és helyette részvényenként 54,20 dollárért felvásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés