FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
 
Előfizetői tartalom

Számos kútját lezárja a lakossági fogyasztók elől novembertől a Shell

Portfolio
A Shell még augusztus elején teszt jelleggel egy mosonmagyaróvári és egy debreceni töltőállomásának működését megváltoztatta. A szerződött céges partnereket kiszolgáló állomásokkal kapcsolatos eddigi tapasztalatok a vállalat szerint azt mutatják, hogy mind a vállalati ügyfelek, mind pedig a lakossági vásárlók pozitívan fogadták az új működési modellt, mivel rövidebb idő alatt végeznek a fizetéssel, az üzemanyagellátás pedig biztosabb lett a teljes töltőállomás hálózaton belül.

Ezért 2022. november 2 -ától a Shell 193 magyarországi töltőállomása közül, további 5 budapesti, valamint 12 nagyvárosi, azaz összesen 17 állomás működését állítja át. Az euroShell üzemanyagkártyával nem rendelkező lakossági vásárlók számára mindez nem okoz jelentős változást, üzemanyagellátásukat Budapesten az adott kerületen belüli, vidéken pedig ugyanazon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés