Előfizetői tartalom

Estek az amerikai tőzsdék a szerdai Fed-döntés előtt, de évtizedek óta nem zárt ilyen jó hónapot a Dow Jones

Portfolio
Kedvezőtlen makroadatok érkeztek Ázsiából, így a távol-keleti tőzsdék jelentős része csökkent a hétfői kereskedésben. Az európai tőzsdéken viszont mérsékelten pozitív volt a hangulat, aztán Amerikában az elmúlt két hét jelentős emelkedése után óvatossági pozíciózárások miatt mérsékelten csökkentek az indexek: a befektetők a szerdai Fed kamatdöntés és üzenet előtt a profit egy részét igyekezhetnek zsebre tenni. Magyarországon hétfőn és kedden is kereskedési szünnap van.

2022. október 31. 21:33 Megosztás Évtizedek óta nem zárt ilyen jó hónapot a Dow Jones Zárásra is megmaradtak a mérsékelt mínuszok a vezető amerikai tőzsdéken, ugyanis a Dow Jones index 0,4%-os, az S&P 0,75%-os, a Nasdaq pedig 1%-os esésben ragadt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés