Előfizetői tartalom

Közel 5 milliárd forintból épített fel új labort a Richter

MTI
A Richter Gedeon új molekuláris biológiai laboratóriumot épített fel és rendezett be debreceni telephelyén. A beruházás egy több éves, részben uniós forrásból megvalósult, 4,83 milliárd forintos kutatási-fejlesztési (K+F) projekt része volt, amely a biotechnológiai gyógyszerfejlesztést segíti - közölte a gyógyszercég.

A közlemény szerint a Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) és az MTA Szegedi Biológiai Kutatóközponttal (SZBK) konzorciális együttműködésben megvalósult kutatás célja olyan K+F technológiák kifejlesztése volt, amelyek hozzájárulnak a gyógyszergyártó biotechnológiai úton előállított fehérjegyógyszerei hatásmechanizmusának, illetve a mellékhatások kialakulásának megértéséhez....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés