Előfizetői tartalom

Sötét felhők gyülekeznek! - Figyelmeztetést adott ki a világ legnagyobb konténerszállítója

Portfolio
Kifejezetten jól ment a harmadik negyedévben a világ vezető konténerszállítójának, a Maersknek, a vállalat bevétele és profitja is megugrott, ami a magas szállítási volumeneknek és díjaknak tudható be. Az elmúlt hetekben azonban már látszottak a globális szállítmányozás lassulásának jelei, és a cég vezérigazgatója szerint rengeteg sötét felhő van a horizonton.

Kifejezetten erős harmadik negyedéves számokkal rukkolt elő a világ legnagyobb konténerszállító cége, a Maersk, a vállalat árbevétele 37 százalékkal 22,8 milliárd dollárra nőtt, az EBITDA 56 százalékkal 10,9 milliárd dollárra ugrott, az adózott eredmény pedig 63 százalékkal 8,9 milliárd dollárra emelkedett. A válllaat eredménye jóval meghaladta azt, amit az elemzők vártak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés