Előfizetői tartalom

Nyugat-Európában építkezik a magyar sikersztori, új vezér érkezik a fintech élére

Turzó Ádám Pál
A Dorsum évekkel korábban lépett a külföldi piacépítés rögös útjára, ám a régiós terjeszkedés után idén egy fontos momentumhoz érkezett a magyar fintech: egy londoni vagyonkezelőnél szereztek referenciát, ezzel pedig Nyugat-Európa kapuja is megnyílhat előttük. A terjeszkedési tervek megvalósítása nyomán a társaság felsővezetésében is változások lesznek, különválasztják az elnök-vezérigazgatói pozíciót: az elnök Kő Róbert marad, a vezérigazgatói székbe pedig Mészáros Mariann érkezik a Deutsche Telekom IT Solutions HR-vezetői pozíciójából. A szervezeti átalakulás hátteréről, a társaság létszámbővítési szándékáról, a HR-piaci kihívásokról és a stratégiai tervekről beszélgettünk az első számú vezetőkkel.

Fontos változások történtek a Dorsum felsővezetésében, elárulnátok nekünk, pontosan melyek ezek a változások és miről szólnak? Kő Róbert: Szétválasztottuk az elnöki és a vezérigazgatói pozíciót, azért, mert eddig egyszerre próbáltam a felsővezetői kontrollt és iránymutatást megadni a meglévő csapatnak, másrészről pedig az üzletfejlesztést előre vinni, és ezt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái