Előfizetői tartalom

Szép zöld lett a nap vége az Egyesült Államokban

Portfolio
A hét korábbi részében ismét elromlott a hangulat a tőzsdéken, elsősorban az újabb amerikai kamatemelés és a Fed üzenetei miatt, melyek szerint a kamatszint a vártnál magasabban tetőzhet, és még koránt sincs vége a kamatemelési ciklusnak. Ezek után ma az ázsiai tőzsdéken csak vegyes kép látszott, bár a kínai tőzsdék nagyot raliztak, miután olyan hírek jelentek meg, hogy Peking enyhítheti a járvány miatti korlátozásokat. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt délutánra jelentős rali alakult ki, igaz ez a magyar tőzsdére is, ahol a Mol volt ma a figyelem középpontjában, miután ma hajnalban publikálta friss számait a cég. Az amerikai tőzsdéken kezdetben nagy volt a csapkodás, miután megérkeztek a friss munkaerőpiaci adatok: kezdetben komoly emelkedésbe kapcsoltak a tőzsdék, majd a néhány órával később szinte teljesen visszaadták a korábbi emelkedést. A nap második felére aztán ismét magára talált a tengerentúli részvénypiac, így a fő indexek emelkedéssel zártak.

2022. november 04. 21:41 Megosztás Szép zöld lett a vége A kereskedési időszak közepén még mindhárom nagy amerikai tőzsdeindex járt esést jelentő tartományban, ám végül 1,3% körüli emelkedést hoztak össze zárásra. A 30 vezető iparvállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés