Előfizetői tartalom

Figyelmeztetnek a független kutasok: kifogyhat a hatósági áras üzemanyag

Portfolio
A Független Benzinkutak Szövetsége okt. 27-i gyűlésén megvitatta és értékelte a kormányzat augusztusi ígéretének teljesülését a kisbenzinkutakat megillető, jogszabályban meghatározott támogatás késedelmes kifizetésével kapcsolatban, és értékelte a kisbenzinkutak helyzetét. A szövetség szerint a kormányzat ígérete a kifizetések augusztus végéig történő teljesítéséről nem valósult meg.

Annak ellenére, hogy szeptember és október folyamán történtek kifizetések, a mai napon még jelentős számban vannak olyan tagok, akik még mindig nem kaptak semmit, és több olyan tag is van, aki a támogató okiratot ugyan már megkapta, de pénzt még nem - áll a szövetség közleményében. Kiemelték emellett, hogy 2022. negyedik negyedévre vonatkozóan még nem született döntés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés