Előfizetői tartalom

Ismét erős számokat hozott a Graphisoft Park

Portfolio
Továbbra is stabil számokat szállít a Graphisoft Park, a kihasználtság az előző negyedévhez hasonlóan 98 százalékon állt a harmadik negyedévben. A magas kihasználtsághoz tárult a bérleti díjak euró alapú indexálása és a stabil szerződéses állomány, melyeknek köszönhetően növekvő árbevételt és profitot ért el a cég a harmadik negyedévben. A menedzsment az előbbi tényezőkre hivatkozva az év végi célszámait is megemelte mind árbevétel, mind profitsoron, és a 2023-as prognózis szerint jövőre további növekedésre lehet számítani - bár a recessziós előrejelzések, a magas infláció és az ezekből adódó bizonytalanság miatt ennek mértéke szerényebb lehet, mint az idei évben.

Továbbra is 98 százalékon a kihasználtság Közzétette legfrissebb számait a Graphisoft Park, a cég erős harmadik negyedéves számokat hozott a magas kihasználtságnak, a stabil szerződéses állománynak, és a bérleti díjak euró alapú, növekvő indexálásának köszönhetően. A vállalat szerint a koronavírus járvány következtében kialakult, az irodák üresedésére vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés