Előfizetői tartalom

Erősebb szabályozás kell az önkéntens karbonkreditek piacán

Portfolio
November 6-től egészen 18-ig tart az ENSZ 27. éghajlatváltozási konferenciája (COP27). Egyiptom elnöksége alatt a csúcstalálkozó résztvevői azon fognak együttes erővel dolgozni, hogy felgyorsítsák a Párizsi Megállapodásban és az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezményében kitűzött célok megvalósítására irányuló intézkedéseket. November 9-én a finanszírozási kérdések kerülnek a középpontba, illetve az önkéntes karbonpiacokra is fogalmaztak meg ajánlásokat.

Az ENSZ 27. éghajlatváltozási konferenciáján minden napra más tematika jut, november 9-én például a finanszírozásról, 10-én a tudományról, és az ifjúságról és 11-én a dekarbonizációról lesz szó, míg 15-én az energiaügyi kérdéseket vitatják meg. Utóbbi azért is különösen érdekes, mert a tavalyi COP26-tárgyalásokon részt vevő országok először állapodtak meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés