Előfizetői tartalom

Durva csapkodás a tőzsdéken a rakétabecsapódás után

Portfolio
Az európai tőzsdéken mérsékelt optimizmus jellemezte ma a kereskedést, a kedvező amerikai termelői árindex adatok publikálását követően szakadni kezdett a dollár, valamint határozott emelkedéssel nyitottak a vezető tengerentúli részvényindexek, a Lengyelországba csapódó rakéta hírére azonban jelentősen elromlott a hangulat a tőzsdéken. Emellett kilőtt a kereskedésben az olaj ára, ami a rakétabecsapódás mellett annak is köszönhető, hogy a Barátság kőolajvezeték áramellátóját ért rakétatámadás miatt leállt a vezeték.

2022. november 15. 22:54 Megosztás Jó napot zárt Amerika Emelkedéssel zártak ma vezető tengerentúli tőzsdék: az S&P 500 0,9 százalékkal, a Dow 0,2 százalékkal, a Nasdaq pedig 1,4 százalékkal került feljebb. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés