Előfizetői tartalom

Vasárnap kezdődik a foci világbajnokság - Mutatunk néhány izgalmas befektetést

Portfolio
Szokatlan időpont, 8 helyszín, 32 csapat és 64 mérkőzés – vasárnap kezdődik a 22. labdarúgó-világbajnokság, melynek házigazdája ezúttal Katar lesz, a rajongók mellett pedig a befektetők számára is tartogat izgalmakat a november 20-án kezdődő torna, hiszen a futball-őrületben a torna főszponzorainak, mint az Adidas vagy a Coca-Cola részvénye mellett kereskedhetünk a különböző válogatottak szurkolói tokenjeivel is, amelyek idén igencsak felülteljesítettek a teljes kriptopiachoz képest.

A nagy esélyesek A legtöbb csapat már kihirdette 26 fős keretét, a világ egyik legnagyobb bukmékere, a William Hill szerint a favoritnak Brazília számít a tornán, de jó esélye van a végső győzelemre a Lionel Messi vezette argentin csapatnak és a számos klasszisát nélkülözni kényszerülő francia válogatottnak is. Rajtuk kívül a fogadóirodák szerint még Anglia, Spanyolország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés