Előfizetői tartalom

Megvan a tizedik magyar biztosító, amely Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítást értékesíthet

Portfolio
Az MNB értesítette az Uniqa Biztosítót Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. A biztosító terméke tizedikként szerezte meg az MFO minősítést, s így akár ez a biztosító is azonnal megkezdheti a konstrukció forgalmazását. A fogyasztóbarát otthonbiztosítások szerződésszáma mára meghaladta a 20 ezret, s ezek immár 852 milliárd forintnyi ügyfélvagyont védenek Magyarországon - közölte a felügyelet.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pozitívan bírálta el a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás (MFO) minősítési rendszerbe pályázatot benyújtó UNIQA Biztosító Zrt. pályázatát, s erről értesítette is a biztosítót. Mivel a biztosító az UNIQA Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás nevű termékével sikerrel pályázott a minősítés megszerzésére, döntésétől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés