Előfizetői tartalom

Öt olcsó részvény, amellyel meg lehet játszani a legnagyobb techsztorit most

Portfolio
2022 úgy fog bevonulni a tőzsdék történelmébe, mint az az év, amikor a befektetők kiszerettek a technológiai részvényekből. Akadnak azonban jó lehetőségek a részvénypiacokon a nagy techpapírokon kívül is, amelyekkel megjátszhatjuk a legfontosabb trendet, a digitalizációt – írja a Marketwatch egy neves részvénypiaci stratégára hivatkozva.

Bár a Nasdaq most pluszban jár a negyedév kezdete óta, de ezt megelőzően három mínuszos negyedévet tudhat maga mögött és összességében 28 százalékkal került lejjebb az év eleje óta. Jó úton halad afelé az index, hogy 2008 óta a leggyengébb évét zárja. De a Laffer Tengler Investments befektetési igazgatója szerint nem kell teljesen hátat fordítani a technológia szektornak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés