Előfizetői tartalom

Több mint 3 milliárd dollárral tartozik az FTX a legnagyobb hitelezőinek

Portfolio
Az FTX mintegy 3,1 milliárd dollárral tartozik az 50 legnagyobb hitelezőjének - közölte a csődbe ment kriptopénz-tőzsde hétvégén a csődbíróságon benyújtott beadványában. A beadvány nem nevezte meg a hitelezőket, de ügyfeleket sorolt fel. Két hitelezőnek egyenként több mint 200 millió dollárral tartoznak - írja a Wall Street Journal.

Az FTX ügyvédei azt mondták, hogy összességében több mint egymillió hitelező lehet az FTX különböző szervezeteinél. Szintén szombaton John J. Ray, a vállalat új vezérigazgatójának nyilatkozata kissé optimistább hangot ütött meg a hitelezők kifizetéséhez szükséges eszközök visszaszerzésével kapcsolatban. Csütörtökön a veterán csődeljárási vezető azt mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés