Előfizetői tartalom

Az FTX összeomlása után a Coinbase-t sem kímélik

Portfolio
Coinbase részvényei hétfőn több mint 8 százalékos eséssel zártak, amivel új mélypontra esett az árfolyam a kriptotőzsde 2021. áprilisi piaci debütálása óta. A csökkenés elsősorban annak tudható be, hogy a bitcoin árfolyama is jelentősen esett, és a befektetők aggódnak az FTX összeomlásának esetleges tovább gyűrűző hatása miatt - írja a CNBC.

Tizenkilenc hónappal azután, hogy 85 milliárd dollárt meghaladó piaci kapitalizációval tőzsdére lépett, a Coinbase a 10 milliárd dolláros határ alá esett, miután az elmúlt négy kereskedési napon értékének több mint negyedét elveszítette. A gyengéledkedés részben annak tudható be, hogy kérdések merültek fel az FTX-hez hasonló kriptotőzsdék pénzügyi egészségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés