Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika

Portfolio
A tegnapi nap nem volt túl eseménydús a tőzsdéken, a mai nap azonban már tartogat több, piacokat befolyásoló gazdasági eseményt is, idehaza az MNB tartott kamatdöntő ülést, ahol változatlanul 13 százalékon hagyták az alapkamat mértékét. Ugyancsak ma érkezik az EU-ban a Bizottság által közölt fogyasztói hangulatindex. Kisebb kilengések mellett leginkább oldalazást láthatunk az európai piacokon, a magyar tőzsdén a Mol vezette az emelkedést. Amerikában 1 százalék feletti emelkedéssel zárták a napot az indexek.

2022. november 22. 22:00 Megosztás Emelkedtek az amerikai indexek A Dow Jones végül 1,2, az S&P 500 és a Nasdaq 1,4 százalékos pluszban fejezte be a napot. baha us 500 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. Részvénykereskedés, hosszabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés