Előfizetői tartalom

Igaza volt Ronaldonak? Máris szabadulnának a klubtól a Manchester United tulajdonosai

Portfolio
Javában zajlik a foci-vb, a nemzeti együttesek szereplése, valamint a rendezés körüli botrányok mellett pedig leginkább a Cristiano Ronaldo körüli botránytól hangos leginkább a futball világa, miután az ötszörös aranylabdás még a múlt héten egy Piers Morgannel készült interjúban kijelentette, hogy a Manchester United tulajdonosai, a Glazer család, valamint Erik Ten Hag vezetőedző is elárulták őt. Ronaldo emellett azt is elmondta, hogy 2009-es távozása óta nem sok pozitív változást tapasztalt a klubnál, már ami az infrastruktúrát illeti, ez a kijelentés pedig további olajat öntött a tűzre, miután a szurkolók már hosszú hónapot óta követelik a Glazer család távozását az angol rekordbajnok együttes éléről, mondván, hogy csupán üzleti érdekeltségükből adódóan lényegében pénzt szivattyúznak a klubból, érdemleges fejlesztések finanszírozása nélkül.

Miközben arra törekszünk, hogy tovább építsünk a klub sikertörténetére, az igazgatótanács felhatalmazást adott a stratégiai alternatívák alapos értékelésére - áll Avram Glazer és Joel Glazer, a United ügyvezető társelnökeinek és igazgatóinak közleményben. Minden lehetőséget ki fogunk értékelni annak érdekében, hogy a lehető legjobban szolgáljuk szurkolóinkat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés