Előfizetői tartalom

Íme a 23 legmenőbb úticél 2023-ban: mutatjuk, hol nyaralnak a tehetős magyarok jövőre

Portfolio
Koronavírus, háború, gazdasági válság – számos tényező rontotta az elmúlt években az utazási kedvet, bizonytalanságot okozva hátráltatta a hosszabb távú terveket. Kérdés, hogy a rezsiköltségek elszállása, a tomboló infláció és a gazdasági visszaesés mennyire veti vissza jövőre az utazásokat, mindenesetre a Forbes az OvationNetwork értékelése alapján összegyűjtötte, hogy melyek lehetnek a legjobb célpontok 2023-ra.

A 23 legjobb hely 2023-ra a Forbes szerint, sorrendben: Queenstown, Új-Zéland Marrákes, Marokkó Big Sky, Montana állam, USA Alentejo, Portugália Spitzbergák Naoshima, Japán Párosz, Görögország Virgin Gorda, Brit Virgin-szigetek Perth, Ausztrália Provence, Franciaország Antalya, Törökország Lecce, Olaszország Menorca, Spanyolország Lausanne, Svájc Megéve, Franciaország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés