Előfizetői tartalom

Jó napja volt a magyar tőzsdének

Portfolio
Összességében jó hangulatban telt a mai kereskedés az európai tőzsdéken, tegnap volt egy jelentősebb rali az USA-ban a jegybankelnök kamatemelésekkel kapcsolatos kommentárjai után, valamint Kínából is kedvező hírek érkeztek a járványügyi intézkedések lazításáról, elsősorban ezeknek a tényezőknek volt köszönhető, hogy ma pozitív volt a hangulat az európai piacokon. Azt viszont azért hozzá kell tenni, hogy a délutáni órákra az európai indexek elkezdték visszaadni a korábbi emelkedést az amerikai tőzsdék lefordulásával párhuzamosan, a BUX index viszont meg tudta tartani a maga 0,8 százalékos emelkedését a zárásig.

Ma a BUX-index 0,8 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg a 20, az 50, és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát a fontosabb időtávokon egyértelműen emelkedő trend figyelhető meg a hazai részvényindex esetében. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft. $(function(){ try { $("#chart-37426 img").remove();...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái