Előfizetői tartalom

Nagyon úgy tűnik, hogy elkezdődik a Dunaferr teljes leállítása

Portfolio
Két rendkívül fontos és sokat mondó kormánydöntés jelent meg a szerda éjszakai Magyar Közlönyben, ami közvetlenül érinti a dunaújvárosi vasmű működését. Háttérinformációinkra építve és a megjelent kormányrendelet, valamint kormányhatározat alapján gyakorlatilag kijelenthető, hogy megkezdődött az üzem biztonságos lekapcsolásának előkészítése. Az már a következő messzire vezető kérdés, hogy a folyamat során lesz-e olyan egysége, amit esetleg az állam megmentésre érdemesnek talál. Időközben a társaság vezetése (melynek legitimitását megkérdőjelezik) reagált megkeresésünkre.

Az elmúlt hetekben ismét felerősödtek az aggódó hangok a Dunaferr működése körül, mind a gyár falain belülről, mind pedig kívülről. A nagy információs zajban nehéz volt megítélni a társaság valós helyzetét, de abban mindenki egyetértett, hogy nagy a gond (itt érdemes felidézni, hogy a legutóbbi beszámolója a 2019-es évről való, ami nehezíti a tisztánlátást, de...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái