Előfizetői tartalom

Nagyon úgy tűnik, hogy elkezdődik a Dunaferr teljes leállítása

Portfolio
Két rendkívül fontos és sokat mondó kormánydöntés jelent meg a szerda éjszakai Magyar Közlönyben, ami közvetlenül érinti a dunaújvárosi vasmű működését. Háttérinformációinkra építve és a megjelent kormányrendelet, valamint kormányhatározat alapján gyakorlatilag kijelenthető, hogy megkezdődött az üzem biztonságos lekapcsolásának előkészítése. Az már a következő messzire vezető kérdés, hogy a folyamat során lesz-e olyan egysége, amit esetleg az állam megmentésre érdemesnek talál. Időközben a társaság vezetése (melynek legitimitását megkérdőjelezik) reagált megkeresésünkre.

Az elmúlt hetekben ismét felerősödtek az aggódó hangok a Dunaferr működése körül, mind a gyár falain belülről, mind pedig kívülről. A nagy információs zajban nehéz volt megítélni a társaság valós helyzetét, de abban mindenki egyetértett, hogy nagy a gond (itt érdemes felidézni, hogy a legutóbbi beszámolója a 2019-es évről való, ami nehezíti a tisztánlátást, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés