Előfizetői tartalom

Az Auchannál állítólag még lehet tankolni, ha valaki hajlandó kiállni a sort

Portfolio
Több forrásból is úgy értesült a Pénzcentrum, hogy az Auchan benzinkútjain egyelőre megoldott az ellátás, lehet tankolni. A lap egyik olvasójának elmondása szerint Fóton a Shell és a Mol kutakon is kifogytak a készletek hétfő délután, az OMV-n pedig az Auchanhoz hasonlóan nagy volt a sor. Az áruházlánc a Pénzcentrum kérdésére közölte: őket is érintik a fennakadások, ezért folyamatosan figyelik a készleteket, azok mértéke alapján vezetnek be korlátozásokat.

Kaotikus az üzemanyaghelyzet az országban, és nem volt ez másképp délután a fóti auchan áruház benzinkútján sem. A Pénzcentrum olvasója valamivel 2 óra után szeretett volna tankolni, ám a sor már a parkoló területén kígyózott - így végül nem is állt be. Elmondása szerint a bődületes sort az is lassította, hogy a kasszák közül csak egy üzemelt, és addig senki sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés