Előfizetői tartalom

Gyatra napjuk volt az amerikai tőzsdéknek

Portfolio
Ázsiában jó hangulatban telt a kereskedés, azt követően, hogy a befektetők egyre optimistábbak a kínai szigorú járványügyi korlátozások enyhítését követően. Ezzel szemben viszont Európában egész nap kedvezőtlen hangulatban folyt a kereskedés, és Amerikában is mínuszban zártak a piacok. Amerikában a vártnál jobb BMI adatok továbbra is erős képet festenek a gazdaságról, a publikálást követően megütötték a tőzsdéket, valamint a dollár is erősödött.

2022. december 05. 22:03 Megosztás Csúnya lett a vége A zárásig kitartott a rossz hangulat az amerikai tőzsdéken, végül a Dow 1,4 százalékos eséssel zárt, míg az S&P 500 2 százalékot esett, a Nasdaq pedig 1,7 százalékos mínuszban zárta a napot....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés