Előfizetői tartalom

Beszakadt a Mol Orbán Viktor bejelentésére

Portfolio
Az ázsiai tőzsdéken ma reggel kedvezőtlen volt a hangulat, ezt követően Európában mérsékelt elmozdulások voltak tapasztalhatóak. A mínuszos nyitást követően Amerikában emelkedéssel próbálkoznak a vezető részvényindexek. A benzinárstop eltörlése a nap híre itthon, ami főként a Mol piacán okozott ma mozgásokat. Délelőtt még határozott emelkedésben voltak a Mol részvényei egészen Orbán Viktor bejelentéséig, miszerint az üzemanyag-árstop eltörléséből fakadó Mol-profitnövekedést az állam elvonja.

2022. december 07. 21:01 Megosztás Mérsékelt elmozdulások Amerikában Minimális mozgásokat mutatnak a vezető tengerentúli részvényindexek: a Dow Jones pár pontos esésben van, az S&P 500 index 0,16%-kal került lejjebb, a Nasdaq 0,45%-ot veszített értékéből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés