Előfizetői tartalom

Emelkedtek az amerikai tőzsdeindexek

Portfolio
Az elmúlt napokban ismét elromlott a hangulat a tőzsdéken, hiszen újra előtérbe kerültek a recessziós félelmek, amelyek többek között azt is eredményezék, hogy az amerikai S&P 500 index zsinórban az 5. kereskedési napját zárta tegnap mínuszban. Ezek után az ázsiai tőzsdék is estek, egyedül a hongkongi piac tudott emelkedni a járványügyi korlátozások lazításáról szóló hírek miatt. Ami a hazai piacot illeti, megjelent reggel a friss inflációs adat, melyet követően jelentős mínuszban nyitott a BUX. A hazai piacot főleg a Mol húzta ma lefelé, melynek elsősorban cégspecifikus okai vannak. Mindeközben az európai tőzsdéken mérsékelt esés alakult ki, az amerikai piacok viszont emelkednek.

2022. december 08. 22:00 Megosztás Pluszban zárt Amerika A tengerentúli tőzsdéken emelkedést jeleztek az indexek, a Dow Jones 0,6, az S&P 500 0,8, a Nasdaq 1,1 százalékkal került feljebb. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés