Előfizetői tartalom

Felhőbe költözik a Pentagon

Portfolio
A Pentagon szerdán 9 milliárd dollár értékben kötött szerződést az Alphabet által alapított Google, az Amazon Web Services, a Microsoft és az Oracle felhőszolgáltatókkal. A legnagyobb technológiai cégeket tömörítő közbeszerzési projekt célja egy globális felhőinfrastruktúra létrehozása a Védelmi Minisztérium számára - írja a Reuters.

A Joint Warfighting Cloud Capability (JWCC) a Joint Enterprise Defense Infrastructure (JEDI) utódja lesz, amely egy informatikai modernizációs projekt volt, azzal a céllal, hogy egy nagy, közös kereskedelmi felhőt hozzon létre a Védelmi Minisztérium számára. A Pentagon néhány évvel ezelőtt a JEDI projekt keretei között próbált a felhőbe menni, de a javaslat elhalt, miután peres...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés