Előfizetői tartalom

Fontos szinten zárt az OTP

Portfolio
Összességében jó hangulatban telt a hét utolsó kereskedési napja a magyar tőzsdén, a hazai blue chipek közül az emelkedést a Richter vezette, de a tegnapi esést követően jó napot zárt a Mol is. Az OTP részvényei is emelkedtek ma, végül a Portfolio által is kiemelt, valamint a befektetők által is figyelt, kulcsfontosságú 10 000 forintos támaszszinten zárt az árfolyam. A Magyar Telekom részvényei pedig a hazai nagypapírok közül egyedüliként kisebb mínuszban zártak.

Ma a BUX-index 0,8 százalékos pluszban fejezte be a napot az utolsó záróértékéhez képest. A BUX-index jelenleg az 50 és a 200 napos mozgóátlaga fölött áll, tehát közép- és hosszútávon emelkedő trendről beszélhetünk, azonban a 20 napos mozgóátlaga alá került az index, ami a rövidtávú eső trendre utal. BUX értékének alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader Kft....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés