Előfizetői tartalom

MEKH: a következő év legfontosabb feladata az európai villamosenergia-piaci modell felülvizsgálata lesz

MTI
Szabályozói szempontból a következő év legfontosabb feladata az európai villamosenergia-piaci modell felülvizsgálata lesz, ráadásul egy olyan időszakban, amikor az ellátásbiztonság, a megfizethetőség és fenntarthatóság hármasa rendkívüli kihívások előtt áll - hangsúlyozta Ságvári Pál, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) stratégiai és nemzetközi ügyekért felelős elnökhelyettese a Budapest Climate Summit konferencián rendezett panelbeszélgetésen a hivatal pénteki közleménye szerint.

A panelbeszélgetésen az elnökhelyettes mellett Beck Zsófia, a Boston Consulting tanácsadó cég partnere és Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária vezérigazgató-helyettese beszélgetett a klímacélok elérése érdekében szükséges energiaátmenet kihívásairól és a kapcsolódó legfontosabb szabályozói kérdésekről. Ságvári Pál elmondta, a villamosenergia-piaci modell felülvizsgálatában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés