Előfizetői tartalom

A végén menetelt még egy nagyot Amerika, jókora plusszal kezdte a hetet

Portfolio
Ezen a héten sem fognak unatkozni a befektetők, hiszen egymás után érkeznek majd az inflációs adatok, és egy napon belül a Fed és az EKB döntéshozói is összeülnek a következő körös kamatdöntések miatt. Kérdés, mekkorára sikerül a tűzijáték az év utolsó ülésein, a szakértők egyelőre lassuló kamatemelési tempóra számítanak, a fő kérdés inkább az lesz, milyen kilátásokat fogalmaznak meg a jegybankárok. Mindeközben a tőzsdéken kitart az elmúlt időszakban újra dominánssá vált negatív hangulat, az ázsiai piacok is estek hétfőn, és Európában is kisebb mínuszban zártak a tőzsdék. Ezzel szemben az USA-ban pluszban vannak a vezető részvényindexek, bár az elmozdulások mérsékeltek.

2022. december 12. 22:01 Nem csillapodott a roham a végére A kereskedés végére sem hagyott alább a jó hangulat, végül a Dow 1,6%-os, 530 pontos emelkedéssel indította a hetet, az S&P-500 1,4%-kal, a Nasdaq pedig 1,3%-kal erősödött. baha us 30 árfolyamának alakulása Forrás: Portfolio-Teletrader...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái